ZAŠTITA PODATAKA ZA KORIŠTENJE OVE WEB STRANICE

Zaštita osobnih podataka vrlo nam je važna pa je stoga i naše pažljivo rukovanje vašim osobnim podacima vrlo važno. Budući da zaštita podataka ima visok stupanj važnosti kod Ideal Plus d.o.o. Mi strogo pratimo Zakone o zaštiti podataka te njihova prikupljanja, obrade i korištenje tih informacija. Obavijestiti ćemo vas o načinu na koji smo implementirali zaštitu vaših podataka na mreži:

Osnove

Korištenje web stranice je u načelu moguće bez registraciske. Nijedna softverska ili hardverska tehnologija se ne koristi se za prikupljanje e-pošte ili drugih osobnih podataka bez prethodne suglasnosti korisnika.

Protokol datoteka

Prijenos podataka, vrsta preglednika i IP adresa, datum i vrijeme zahtjeva, status kontakta (pronađena datoteka ili nije pronađena itd jezik preglednika.

Spremljeni podaci koristit će se anonimno i isključivo u statističke svrhe.

Rukovanje osobnim podacima

Osobni se podaci upotrebljavaju samo ako su nam izričito predani. Podaci će se koristiti samo za svrhe koje ste nam dostavili.

Detaljno koristimo vaše podatke za obradu narudžbe, isporuku robe, za obradu plaćanja, kako bismo vas obavijestili o narudžbama, proizvodima, uslugama i ponudama.

Da bismo vam bili u kontaktu, molit ćemo vas da nam dostavite svoju e-mail adresu. Naravno, koristimo vašu adresu e-pošte samo za oglašavanje, a tek tada, kada izričito dajete svoj pristanak.

Osobni podaci bit će proslijeđeni samo trećim stranama uz vaš pristanak.

Vaši nam podaci pomažu nam da pojedinačno osmislimo i kontinuirano poboljšavamo vaše iskustvo kupnje na adresi Ideal Plus hr.

Korištenje osobnih podataka

Mi obično spremamo osobne podatke za optimalnu obradu narudžbi i prosljeđujemo ga drugim povezanim poduzećima u tu svrhu. Vjerojatna situacija bi bila prenijeti te podatke na tvrtku za isporuku koja vam dostavlja robu ili dobavljaču. Pretraživanje prenesenih podataka samo za primatelja.

U svrhu kreditne sposobnosti i drugih opravdanih interesa, brinemo se o razmjeni informacija.

S vašom narudžbom prihvaćate da ideal plus hr, može koristit vaše podatke.

Procjene

Učinit ćemo što ugodnijim i učinkovitijim. Ponekad radi kvalitete nadzora i zbog zainteresiranosti te vašim dojmom i iskustvo, koristimo usluge neovisnog pružatelja usluga anketiranja putem internetskih anketa kako bismo dobili povratnu informaciju nakon vašeg shopping toura. U tu svrhu anonimno ćemo proslijediti vašu e-mail adresu davatelju usluga Surveymonkey. Imate pravo na korištenje podataka u tu svrhu. Neograničeno možete prenijeti ovaj prigovor putem e-pošte hrvojekolobara@idealplus.hr  bez navođenja razloga. U pojedinačnim slučajevima možemo vas kontaktirati putem telefona da bismo dobili vaše povratne informacije u osobnom razgovoru.

Korištenje kolačića

Ideal Plus d.o.o. koristi kolačiće kako bi vaš kupnju učinili što ugodnijom.

Kolačići su male tekstualne datoteke koje su snimljene u vašem pregledniku i spremljene su na vašem računalu. Prijem kolačića nije obavezan za plovidbu ili za proces naručivanja. Pojedinačno za vas dizajniran i ponuđen bez kolačića. Osobni podaci kao npr. ime i adresa e-pošte neće se spremiti i neće se vršiti evaluacije.

Možete spriječiti instalaciju kolačića u softveru preglednika. Međutim, želimo istaknuti, proširenje funkcioniranja naše ponude može biti narušeno.

Implementacija web alata za analizu

Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize tvrtke Google Inc. (Google). Google Analytics upotrebljava kolačiće, tekstualne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu. Ovaj kolačić namijenjen je upotrebi u SAD-u i pohranit će se tamo. Google će ipak skratiti vašu IP adresu. Google će u iznimnim slučajevima prosljeđivati ​​komplet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *