Menu

Ideal Plus d.o.o.

Ideal Plus d.o.o. od samih početaka svojeg postojanja nastoji održavati visoka načela profesionalnog rada, bilo u kvaliteti svojih usluga, bilo u odnosu kojeg izgrađuje sa svojim klijentima ili dobavljačima. Postignuti poslovni uspjeh je dokazao da se samo takvim načinom rada može ostvariti uspjeh, a još važnije izgraditi poslovno okružje u kojem svi dobivaju. Ideal Plus d.o.o. svakodnevno demonstrira svoj poslovni uspjeh kroz poboljšavanje radnih uvjeta zaposlenika, te komunikaciju sa tržištem.

VIZIJA

Naša vizija je postati prvi izbor svakoj kompleksnoj organizaciji koja želi imati vrhunska HoReCa rješenja. Želimo biti prepoznati kao pouzdan partner koji brzo rješava izazove u gastro kvaliteti.

POVIJEST TVRTKE

Tvrtka Ideal Plus d.o.o. osnovana je 2014. godine sa sjedištem u Zagrebu. Primarna djelatnost je distribucija (prodaja) ugostiteljske opreme na području Republike Hrvatske. U proteklim godinama uspostavljene su jake veze s nekoliko većih svjetskih proizvođača i distributera ugostiteljske opreme što je dovelo do povećanja poslovanja i novih potpisivanja ugovora o suradnji.

STRATEGIJA

Uz  pomoć inovativnih, mladih i educiranih stručnjaka, visoko kvalitetnog osoblja, timskog rada i kontinuiranih edukacija i usavršavanja  težimo ka ostvarenju naše misije.

POLITIKA KVALITETE

Usmjerenost na potrebe kupca, njegovo zadovoljstvo izvršenim poslom te zadovoljstvo Ideal Plus djelatnika su najvažnije vrijednosti prema kojima Ideal Plus d.o.o. mjeri i određuje svoju uspješnost. Zbog neophodnosti brzog stjecanja znanja i stalnih promjena u svijetu HoReCa i Gastronomiji, posebnu pažnju posvećujemo edukaciji i timskom radu, prilagodbi poslovnih procesa, usavršavanju u prijenosu znanja i komunikaciji prema korisnicima i između samih djelatnika tvrtke.

ŠTO MOŽEMO UČINITI ZA VAS?

Za nas je značajno da, osim prodaje visoko-kvalitetnih proizvoda, našim partnerima nudimo i inovativna rješenja i stručne savjete.

Najviša kvaliteta proizvoda je temeljni uvjet za suradnju. To vrlo često podrazumijeva dodatne mjere certificiranja. Kako bi se osigurali bolji uvjeti i postigao duži jamstveni rok. Naši su proizvodi prilagođeni europskim i sjevernoameričkim standardima, posebnim propisima u pojedinim zemljama te individualnim dogovorima s našim klijentima. Svi naši proizvodi zadovoljavaju HoReCa i Gastro norme.

Ideal Plus d.o.o. je tvrtka koja svim svojim resursima nastoji zadovoljiti zahtjeve i očekivanja svojih kljenata.

Naša zadaća je zadovoljan kljent  koji je dobio visokokvalitetnu uslugu,podršku i rješenje kreirano po njegovoj mjeri. Stoga posvećujemo puno pozornosti na prodajne i tehničke edukacije naših djelatnika kao i prodajnih savjetnika, kako bi mogli odgovarati na upite naših kupaca i stručno savjetovati ih prilikom odabira opreme s ciljem pružanja pravodobne , provjerene i stručne usluge.

Tvrtka/Naziv:  IDEAL PLUS d.o.o. za trgovinu i usluge.

Skraćeni naziv tvrtke: Ideal Plus d.o.o.

Naziv na engleskom: Ideal Plus sales & servicing Ltd

Sjedište: 10090 Zagreb, Prigornica 2

OIB: 56180940412

Registrirano kod: Trgovački Sud u Zagrebu | Broj u Sudskom registru: Tt-13/22228-2 02.10.2013

Zagrebačka banka banka d.d., 10000 Zagreb

IBAN: HR 1423600001102377182| SWIFT: ZABAHR2

Iznos temeljnog kapitala: 20.000.000 kn uplaćen u cijelosti

Osnivač: Aleksandar Kraljić Jedini osnivači

Direktor: Vedran Vučinović
Back to top
X